Sunday - I Love You!

Watches From Ebay Are Finally Here.

Hey Babes.
Lige for tiden er jeg en smule stresset og presset, og prøver at holde sammen på mig selv, så jeg ikke ender med at knække eller falde sammen, men det hele skal nok ordne sig og jeg holder hovedet højt og tror på det bedste! Samtidig arbejder jeg på noget spændene til bloggen her i December, og jeg glæder mig til at kunne fortælle jer mere omkring det hele og vise jer de fede ting der kommer til at ske – det virkelig spændene! Men udover det så nyder jeg bare det skønne efterår som er kommet, og elsker at naturen er begyndt at skifte farve og det hele bare er så smukt! Der er virkelig intet som efterår og generelt vinter og kulde, da det hele bare er så smukt og hyggeligt! Jeg glæder mig til vi kommer lidt tættere på December, så man kan begynde at pynte op og finde alle de fine jule ting frem – i love it!

?//Urene kan i finde lige her (de findes i guld og sølv – med sort eller brun læderramme!) //

Men udover at nyde efteråret, har jeg også shoppet lidt inde på ebay og i kan måske huske disse fine ure fra dette indlæg lige her, hvor jeg viste hvad jeg havde bestilt hjem og nu er de endelig kommet! Jeg var begyndt at frygte de ikke ville dukke op, da jeg synes der var gået langtid nu, men det er det man skal huske med Ebay – det kommer ikke så hurtigt som hvis du købte på en normal online side.. Men de er virkelig ventetiden værd og de er seriøst så smukke! Det eneste dårlige jeg har at sige om dem, er at de tikker højt – sådan virkelig højt, men det er ikke noget man tænker over efter noget tid.. Men de er virkelig smukke, og jeg er så tilfreds med dem! Og til sølle 15 kr, så kunne jeg ikke lade hver med at bestille hjem i begge farver..

Men lige nu laver jeg ellers ikke det store andet end at ligge på sofaen og slappe af, inden jeg skal ud og gå en lille aftens tur og så hjem og lave aftensmad! Menuen i dag står på en lækker pastaret, og jeg er spændt på at se det færdige resultat, måske det kommer op på bloggen – hvis det bliver godt? Who knows.. Men jeg håber i også nyder de dejlige efterårsdage og at i har det godt – og tak for alle de søde beskeder til det sidste indlæg og til indlægget omkring Bailey, i er de bedste – tak fordi i læser med!
Kys Nicoline.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday - I Love You!