Watches From Ebay Are Finally Here.

Fall You’re So Beautiful!

Hej Babes.
Lige for tiden er jeg virkelig forelsket i vejret udenfor og elsker at se alle de smukke farver som kommer frem, fordi vi er gået over til efterår og er på vej til vinter! Det er ingen hemmelighed at jeg elsker efterår og vinter, fordi så bliver naturen så smuk og man kan finde sine varme trøjer frem og lange støvler! Efteråret er også den årstid hvor jeg synes moden er så smuk, fordi det er lag på lag og det kan man altså rocke på den mest fantastiske måde, og jeg elsker at betragte folk for tiden, fordi der er så meget inspiration at hente! Men noget jeg også elsker at gøre nu hvor efteråret er kommet, er at gå en masse ture og specielt om eftermiddagen/aftenen, hvor solen er begyndt at gå ned og farverne virkelig er fremme! Tæt ved min lejlighed er der en skov hvor man virkelig kan se og mærke efteråret, og der findes virkelig ikke noget bedre end at gå igennem der og bare betragte det hele og nyde naturen! Jeg er virkelig forelsket i denne årstid!

Lige nu ligger jeg under min dyne på sofaen og har lige fået spist lidt aftensmad, og senere skal jeg lave mig en dejlig varm kop kakao, da der ikke er noget bedre for tiden end en kop varm kakao! Det er også en af tingene jeg elsker ved denne årstid – man kan drikke en masse varmt igen! Yes!
Nogle af jer som er ude og nyde det smukke efterårsvejr og som elsker efteråret/vinterperioden? Eller er kulde bare ikke jer? 🙂
Kys Nicoline.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Watches From Ebay Are Finally Here.