Fall You're So Beautiful!

Getting Ready For Winter With Esprit.

Hey Babes!
Lige for tiden har jeg en masse ting at se til og gøre klar, inden jeg kan offentliggøre hvad der kommer til at ske her på bloggen i hele december! Jeg modtager pakker hverdag og de fleste er ting til jer og jeg arbejder virkelig igennem for at nå det hele – men det er spændene og jeg glæder mig! Udover det har jeg også modtage nogle andre ting som jeg glæder mig til at vise jer og fortæller jer mere om – det hele er så vildt for tiden, og det kører bare derudaf og jeg prøver at følge med!

Men nu til det indlægget handler om, nemlig Esprit! I sommers lavede jeg dette indlæg som i kan finde lige her, hvor jeg skrev om mine yndlings style fra Esprit til sommerårstiden, og det har jeg tænkt mig at lave igen – bare med ideer til vinter! Jeg har stylet 3 outfits – 2 hverdags/fest outfits og et hjemme outfit.. Alle tingene vil være linket under billederne, og i kan finde det hele inde på Esprits danske hjemmeside, som i kan finde lige her.. Jeg elsker Esprit, og synes bare det er et mega fedt mærke så derfor fik jeg lyst til at lave det her indlæg! Lad os komme igang!

Outfit 1:

// Jakke – her / Strikkjole – her / Støvler – her //

Det første outfit er nok en af mine yndlings, da det virkelig bare skriger Nicoline! Jeg elsker kjoler og blev med det samme forelsket i denne her strikkjole, da den bare passer perfekt ind til den årstid vi går i møde! Til kjolen ville jeg bruge støvlerne, fordi det er bare så super smukt og klassisk at have en kjole på med støvler til, og det er en ting man ser overalt for tiden i byen! Til sidst ville jeg smide en lækker vinterjakke over, for at kunne holde mig varm – og der har jeg fundet denne lækre vinterjakke i en smuk blå farve.. Det er et virkelig lækkert sæt, som både kan bruges på job, privat og til fest!

Outfit 2:

// Tunika/skjorte – her / Busker – her / Støvler – her //

Det andet outfit er nok et jeg mest ville bruge til fest eller til en familie fest/fødselsdag, og er et sæt jeg synes man godt kan bruge til de kommende julefrokoster! Jeg elsker ELSKER bukserne og synes bare de er så smukke! De kan bruges til fest, men også helt klart til arbejde eller studierne, da de bare er så fine! Støvlerne er også bare så smukke, og de ville kunne styles med mange outfits og så synes jeg bare de ser så dyre ud, uden faktisk at være det!

Outfit 3:

Det sidste outfit er måske også lidt mit yndlings, men det er fordi jeg er en sucker for hjemme hygge! Der findes altså ikke noget bedre end at ligge derhjemme, med en masse levende lys, sin dyne og så en god serie – det er virkelig dejligt! Men jeg fandt dette lækre nattøjs sæt, og der findes ikke noget bedre til den kolde tid! jeg bruger selv lange natbukser nu, da det godt kan være en smule koldt, og så får man altså bare hurtigere varmen! Og morgenkåben er altid et win win om morgen, hvor det godt kan være lidt koldt efter dynen, så kan man bare putte sig ind i den, og så er varmen der igen!

Jeg håber i kunne lide dette indlæg og generelt indlæg som disse – jeg elsker nemlig selv at læse dem, fordi jeg får selv inspiration fra indlæg som disse, og så er de også sjove at lave!
Men hvad synes i om de forskellige outfits? Nogle der er mere jer end andre? 🙂
Kys Nicoline.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall You're So Beautiful!